بدون شک، تمامی افرادی که در جامعه زندگی می‌کنند در تمامی شئونات زندگی خود به خصوص زندگی زناشویی و خانواده، کار و فعالیت‌های اقتصادی، تعامل با افراد دیگر و … همواره با مسائل و مشکلات حقوقی برخورد می‌کنند. بنابراین، هر فردی برای حل دغدغه‌های حقوقی خود می‌بایست از یک فرد متخصص استفاده نماید. مشاوره حقوقی رایگان یکی از بهترین راهکارهایی است که افراد می‌توانند نسبت به یافتن پاسخ سوالات حقوقی خود اقدام کنند. با استفاده از مشاوره حقوقی، موکلین می‌توانند در سریع‌ترین زمان ممکن یک آگاهی نسبی نسبت به مشکل حقوقی خود پیدا کرده و براساس آن راهنمایی‌های شخص مشاور و یا وکیل اقدام به طرح دعوی و یا پیگیری پرونده نمایند و علاوه بر این در صورت صلاحدید و یا تمایل پرونده خود را به وکیل بسپارند.

 
 
png نویسنده

یکی از انواع روش‌های مشاوره حقوقی که در سال‌های گذشته با توجه به فضای رقابتی میان دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیار رشد چشمگیری داشته، مشاوره حقوقی رایگان است. در فرآیند این نوع مشاوره، افراد صاحب تخصص اعم از مشاور وکیل به موکلین از طرق مختلف مشاوره می‌دهند. به طور معمول مشاوره رایگان حقوقی از طریق فضای مجازی و یا مشاوره حقوقی تلفنی صورت می‌گیرد.

مشاوره حقوقی آنلاین

موسسات حقوقی و دفاتر وکالت با ایجاد صفحات مجازی و اکانت‌های مختلف اقدام به ارائه خدماتی نظیر پست‌ها و مطالب حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین و … می‌نمایند. این نوع از مشاوره حقوقی رایگان می‌تواند برای سوالات کوتاه و با درجه اهمیت پایین مناسب باشد. به طور مثال زنی که می‌خواهد که مقدار مهریه خود به نرخ روز مطلع گردد و یا فردی که به دنبال دانستن مقدار مجازات جرمی خاص است بهتر است از این روش استفاده نماید.

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی نسبت به مشاوره حقوقی آنلاین دارای مزایای بیشتری است. در مشاوره حقوقی تلفنی به دلیل مکالمه گفتاری و عدم نیاز به تایپ و خستگی ناشی می‌توان مسائل را بهتر و با توضیح بیشتر برای مشاور توضیح داد. علاوه بر این مشاور نیز می‌تواند به طور کامل بر روی مشاوره حقوقی خود تمرکز کرده و پاسخ را به راحت‌ترین شیوه اعلام نماید. همچنین موکل با شنیدن صدای فرد مشاوره دهنده احساس بهتری نسبت به روند مشاوره حقوقی خواهد داشت. در مشاوره حقوقی تلفنی امکان طرح سوالات مختلف وجود دارد و شاید بتوان گفت بهترین نوع مشاوره حقوقی رایگان همین روش است. اما این روش نیز دارای محدودیت‌های زیادی است. یکی از این محدودیت‌ها عدم بررسی دقیق اوراق و مدارک و اسناد پرونده است. هر چند که شاید بتوان با استفاده از مجازی این مدارک را برای وکیل و یا مشاور ارسال نمود. اما زمانی که حجم مدارک زیاد باشد و یا عکس‌ها از کیفیت لازم برخوردار نباشد، بهتر است از مشاوره حقوقی حضوری استفاده شود که طبعا در این شرایط می‌بایست حق المشاوره پرداخت گردد.

مزایای مشاوره حقوقی رایگان

 

به طور کلی می‌توان مزایای مشاوره حقوقی رایگان را به شکل زیر خلاصه کرد:

 

  • پاسخ به سوالات ساده حقوقی
  • امکان استفاده از نظرات افراد متخصص نظیر وکیل و یا مشاور حقوقی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • صرف کمترین زمان و هزینه و عدم نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر وکالت و یا موسسات حقوقی
  • آگاه شدن افراد از روند دعاوی حقوقی و کیفری و ایجاد پیش زمینه جهت استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی تر

از این افراد مشاوره حقوقی رایگان نگیرید؟!

 

در حال حاضر با توجه به حجم زیاد پرونده های موجود در دادگاه ها، دادسراها، شوراهای حل اختلاف و … و نیز تعداد زیاد فارغ التحصیلان رشته حقوق و آزمون وکالت و گستردگی موضوعات و مسائل حقوقی، بازار خدمات حقوقی نظیر مشاوره حقوقی و قبول وکالت در دعاوی مختلف بسیار داغ است. علاوه بر این، به دلیل رقابتی بودن فضای ذکر شده بسیاری از موسسات حقوقی و دفاتر وکالت اقدام به انجام مشاوره حقوقی رایگان می‌نمایند. اما باید توجه داشت که امر مشاوره حقوقی یک کار به شدت تخصصی است و هر فردی به صرف داشتن مدرک حقوقی صلاحیت ارائه مشاوره را ندارد. حتی در برخی موارد دیده می‌شود که افرادی که از دانش حقوقی برخوردار نیستند با ارائه مشاوره غلط موجب تضییع حق افراد و ایجاد مشکلات عدیده برای افراد می‌شوند.

ویژگی های مشاور و یا بهترین وکیل در امر مشاوره

 

مشاوره حقوقی همانند هر کار دیگری یک امر تخصصی است. گستردگی موضوعات حقوقی به حدی است که شاید یک وکیل و یا مشاور حقوقی نتواند در تمامی زمینه ها اقدام به ارائه مشاوره حقوقی نماید. همچنین بسیاری از افراد صرفا به دانش تئوری خود اکتفا کرده و بدون اطلاع از رویه قضایی و نحوه طرح دعوی و رسیدگی به پرونده مشاوره می‌دهند که این امر نیز بسیار غلط بوده و موجب ایجاد خسارات عدیده به موکل می‌گردد. در نتیجه صرف وجود مشاوره حقوقی رایگان، نمی‌تواند دلیلی بر صحت گفته های فرد مشاوره دهنده باشد.

بنابراین مشاور حقوقی یا وکیل خوب کسی است که:

  • در موضوعی که قصد انجام مشاوره حقوقی دارد، تسلط و دانش کافی به لحاظ تئوری داشته باشد.
  • از روند قضایی، نحوه طرح دعوی و مراحل رسیدگی، رای های وحدت رویه و … اطلاع کافی داشته باشد.
  • با دلسوزی کامل و تیز بینی گفته های موکل را شنیده و براساس مصلحت موکل به وی مشاوره بدهد.
  • در امر مشاوره حقوقی کمترین توجه را به بعد مالی و کسب درآمد داشته باشد.

بهترین مشاوره حقوقی رایگان

 

بهترین مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی است که در آن بدون توجه به مبلغ خواسته، وضعیت مالی فرد مشاوره گیرنده و نیز منفعت مالی، اطلاعات لازم جهت آگاهی بخشی حقوقی به وی داده شود. مشاوره حقوقی رایگان سرآغازی برای کسب اطلاعات لازم برای شروع یک پروسه فرایند طولانی است. مشاوره حقوقی رایگان را نباید به هیچ عنوان دست کم گرفت. چرا که اولین جلسه مشاوره حقوقی، فرد را در مسیری می‌نهد که اگر درست نباشد، ممکن است فرد به بیراهه‌های خطرناکی راه پیدا کند که بازگشت از آن سخت یا غیر ممکن شود. بنابراین، بهترین مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره ای است که:

  • بدون درنظر گرفتن نوع و دشواری پرونده و همچنین منفعت مالی مشاوره حقوقی داده شود.
  • فرد مشاوره دهنده توانایی پاسخگویی به سوالات موکل را داشته باشد.
  • زمان مناسبی را به مشاوره حقوقی رایگان اختصاص دهد.
  • به دور از هر گونه غرض ورزی و دادن وعده و وعید مشاوره انجام شود.
  • راهکارهای درست و منطقی با درنظر گرفتن نوع، سطح دشواری و در نظر گرفتن زمان و هزینه داده شود.
تصویر
به کمک نیاز دارید؟

مشاوره حقوقی

جهت درخواست مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید .

در سریعترین زمان ممکن با یک وکیل پایه یک مشورت کنید

info@asrevekalat.ir و 09123545102