مشاوره حقوقی حضوری در تمام زمینه های لازم، نه تنها امکان کامیابی در حل اختلافاتی که نسبت به آنها آگاهی نداریم را به ما می دهد، بلکه ما را با تجربیات تعداد بیشتری از اشخاص مورد مواجهه با شخص مشاور آگاه می سازد.
تجربه و مهارت یک وکیل زبده در حرفه و تخصص خود، بزرگترین مزیتی است که در یک جلسه مشاوره حقوقی به آن دسترسی پیدا خواهید کرد؛ هزاران راه نرفته شما بارها و بارها توسط یک وکیل با تجربه طی شده و تک تک ابهامات ذهنی و راه حلهای بیجواب شما در یک جلسه مشاوره پاسخ داده خواهند شد.
بنابراین همیشه توصیه میشود قبل از هر اقدام حقوقی، حتماً از مشاورههای وکلا جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود بهرهمند شوید. مشاوره حقوقی بهصورت حضوری این امکان را برای متقاضیان و موکلین فراهم میآورد که بهراحتی بتوانند مشکلات خود را با وکلا در میان گذاشته و از روند پرونده خود به زبان ساده آگاه شوند. لازم به ذکر است که متقاضیان مشاوره حقوقی حضوری باید به این نکته توجه داشته باشند که در مراجعه حضوری به وکلا باید حتماً نوع تخصص آنها را نیز مدنظر قرار داده و از مراجعه به وکیل یا مشاور بدون تحقیق یا بدون در نظر گرفتن تخصص آنها حتی المقدورخودداری نمایند.
مرز بین “مشاوره حقوقی” و “اطلاعات حقوقی” کمی نامشخص است. بهعنوان یک اصل کلی و از منظر قانونگذار، فقط یک وکیل دادگستری میتواند مشاوره حقوقی واقعی و مورداطمینان افراد را انجام دهد، درحالیکه هر کس غیر از وکیل شاید بتواند اطلاعات حقوقی خوبی داشته باشد ولی لزوماً نمیتواند مشاور خوبی باشد. افرادی که خواسته یا ناخواسته بدون مهارت یا اختیار در این زمینه اقدام به ارائه مشاورههای حقوقی حضوری مینمایند، عمل آنها از منظر قانونگذار غیرمجاز بوده و بنابراین در صورت وجود شاکی یا مدعی، در معرض مجازات معینه نیز قرار میگیرند.
خیلی از مشکلات حقوقی یا کیفری هستند تلفنی نمی توان مشکل را حل کرد بلکه بایستی با شرکت در جلسات و تنظیم آیین نامه ها به بررسی عالی پرونده پرداخت . اینگونه برای کار اداری و تخلفات و شکوائیه و مزایدات و سایر کار حقوقی مراجعه حضوری با یک وکیل مجرب بسیار کمک کننده خواهد بود.