اگر به هر دلیلی به دنبال پیدا کردن و انتخاب وکیل طلاق و طلاق توافقی در تهران هستید برای دریافت  مشاوره رایگان از وکیل تضمینی طلاق این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

رایج ترین روش انحلال عقد نکاح دائم، طلاق می باشد. این روش به اندازه ای عمومیت دارد که در میان اکثریت مردم جامعه، طلاق تنها راه جدایی زن و مرد به حساب می آید. به همان میزانی که تشکیل خانواده سالم، منجر به استحکام روابط عاطفی و انسانی می شود و جامعه از آن بهره مند می گردد، طلاق باعث ایجاد ضربه های روحی و از هم گسستن روابط اجتماعی شده و به جامعه آسیب می رساند.

اگر تصمیم شما برای طلاق قطعی است اولین محله انتخاب وکیل پایه یک برای طلاق است. خوب نگران نباشید شناسایی یک وکیل خوب برای طلاق کار چندان مشکلی نیست.

بهتر است میزان بودجه‌ تان را به اطلاع وکیل طلاق خود برسانید. وکیل معروف طلاق باید تصویر درستی از امور مالی و هزینه ‌های ازدواج شما داشته باشد. حتما یک کپی از صورت‌ حساب‌های بانکی، اوراق بهادار سرمایه‌ گذاری ها، پرداخت‌های خرد و کلیه قبوض پرداختی همراه داشته باشید. همچنین اسناد و مدارک کلیه دارایی‌ها بدهی ‌های زناشویی خود را نیز تهیه کنید

مهمترین چیز این است که وکیل تضمینی طلاق برای انجام وکالت امود محوله، باید تحصیلات و تجربه کافی داشته باشد. 

نقش تخصص در پرونده های مربوط به طلاق از اهمیت دوچندان برخوردار می باشد.

می توانید در خصوص دعاوی خانوادگی از قبیل طلاق،حضانت،نفقه و مهریه از تخصص ما در زمینه های فوق استفاده نمایید.

طلاق توافقی طلاقیست که زن و مرد هردو اصالتا یا به وکالت متقاضی طلاق هستند، ترتیب کار بدین شرح است که پس از توافق درخصوص حقوق مالی و غیرمالی مربوطه ابتدا دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و سپس به مراکز مشاوره خانواده می روند و پس از تشکیل جلسات و احراز عدم توافق دادگاه مبادرت به صدور رای با محتوای گواهی عدم سازش صادر می نماید.

وکیل طلاق در تهران بسیار است اکیدا توصیه می کنیم کاربران گرامی از خدمات وکلای متخصص طلاق در چنین پرونده هایی استفاده نمایند تا از تضییع حقوق قانونی ایشان جلوگیری شود.

قانونا دادگاه در صورت ثبت دادخواست طلاق و انجام رسیدگی های مربوطه و معد بودن پرونده برای صدور حکم اجبارا می باید در خصوص موضوعاتی از قبیل:حضانت و ملاقات فرزندان تحت حضانت،نفقه ،جهیزیه،مهریه،اجرت المثل ایام کار در منزل همسر،نحله…اظهار نظر نماید.

png نویسنده

طلاق برای مرد یک حق است و وی می تواند هر زمان که خواست با مراجعه به محاکم خانواده صالح درخواست صدور حکم طلاق(گواهی عدم امکان سازش)نماید و دادگاه نیز قطعا رای به طلاق خواهد داد لکن جهت حمایت از حقوق زن در این فرض تمهیداتی را قانونگذار در نظر دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. همه آنچه را درخصوص دعاوی خانواده می خواهید بدانید وکیل طلاق در اختیار شما قرار خواهد داد.

غالبا به موجب وکالتنامه جدا از عقد نکاح اعطا می گردد لکن گاهی در ضمن عقد نکاح مرد وکالت طلاق را به زن می دهد.که به دو شکل می باشد:

مطلق که به موجب آن وکیل می تواند بدون نیاز به اثبات امری نزد دادگاه خانواده از طرف مرد و به وکالت از او درخواست طلاق دهد.

وکالت مقید که در آن زن بدوا می بایست احراز تحقق شرط اعمال وکالت  را اثبات و پس از آن از حق به وجود آمده استفاده و تقاضای طلاق دهد.

بهترین وکیل طلاق می تواند مناسب ترین راه رسیدن به مطلوب را به شما ارائه دهد.

در خصوص وکالت  طلاق در مواردی که حین انعقاد عقد نکاح و به تعبیری به عنوان شرط نتیجه در عقد نکاح درج می گردند اخیرا محاکم قائل به بطلان شروط فوق دارند لذا ظاهرا استفاده از این وکالتنامه ها به شکل شرط ضمن عقد منتفی می باشد.

لیکن سایر موارد که عموما غالب وکالت های در طلاق را در بر دارد صحت وکالتنامه طلاق به هیچ عنوان نزد محاکم خانواده مخدوش نبوده و معتبر می باشد.

دادگاه خانواده یک مرجع حقوقی قضایی اختصاصی می باشد.

از آخرین اصلاحات قانونی قانون حمایت از خانواده دادگاه صالح در خصوص دعاوی خانوادگی دادگاه خانواده محل اقامت خوانده می باشد.

قانونگذار برای حمایت از زن در مواقعی که زن و شوهر جدای از هم زندگی می کنند طرح دعاوی در صلاحیت دادگاه خانواده را نزد دادگاه خانواده محل اقامت جداگانه زن امکانپذیر نموده است.

به شرحی که گذشت طلاق حق مرد است لکن زن گاهی اوقات در جریان زندگی مشترک با مشقت و سختی روبرو می گردد که تحمل شرایط فوق با درنظر گرفتن توان وی غیرممکن می باشد قانونگذار پاره ای از مصادیق آن را تحت عنوان عسر و حرج در متن قانون مدنی احصا نموده است از قبیل:

  1. ترک زندگی زناشویی
  2. محکومیت به حبس ۵سال و به بالا
  3. اعتیاد به مواد مخدر و …
  4. سو معاشرت  و بد رفتاری

البته مصادیق فوق الذکر به صورت تمثیلی در متن قانون درج گردیده و ذکر آنها مانع از صدور حکم با درخواست زن به طلاق در صورت وجود موارد دیگر از قبیل اختلالات جنسی و روحی نیست،از این جهت تشخیص مصادیق سختی و عسر و حرج مورد نظر قانونگذار در هر مورد به قاضی رسیدگی کننده واگذار گردیده است.

طلاق اصولا رجعی است بدین معنی که مرد در دوران عده زن می تواند از آن رجوع نماید و آنرا بلا اثر کند و رابطه زوجیت مجددا با شرایط سابق مابین آنها برقرار گردد.

موارد ذیل طلاق بائن می باشد:

  1. قبل از نزدیکی زن و مرد
  2. زن یائسه
  3. خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عوض نکرده
  4. سومین طلاق یا طلاق سوم

در طلاق بائن مرد در دوران عده زن حق رجوع نداشته و در صورت تمایل به برقراری رابطه زناشویی باید مجددا مبادرت به انعقاد عقد نکاح با زوجه سابق نماید.

png نویسنده

عده مدتی است که تا انقضای آن زنی که عقد نکاحش انحلال یافته نمی تواند به عقد دائم یا موقت مرد دیگری درآید،عده مخصوص طلاق نیست بلکه در وفات و فسخ و انفساخ نکاح،بذل و انقضای مدت در نکاح موقت نیز عده وجود دارد.

از این قرار است که نفقه زن مطلقه در دوران عده رجعی بر عهده مرد و در دوران عده بائن بر عهده زن و سایر اقارب زن می باشد.

نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف زن که متناسب با وضعیت زن باشد از قبیل:مسکن،البسه،اثاث منزل،هزینه علی درمانی،بهداشتی

درصورت درخواست طلاق به هر شیوه ای و بودن فرزند تحت حضانت(فرزند تحت حضانت دختر کمتر از ۹سال قمری و پسر کمتر از ۱۵سال قمری است).

دادگاه باید درخصوص حضانت فرزند فوق و شیوه و زمان ملاقات طفل توسط کسی که حضانت کودک با او نیست اظهار عقیده قضایی نماید.

اصولا حضانت فرزند تا ۷سال به مادر و به مازاد با پدر خواهد بود،البته به شرطی که هردو طرف واجد شرایط حضانت باشند.

اگر یک طرف فاقد شرایط قانونی باشد از باب مصلحت طفل دادگاه می تواند حضانت را به دیگری دهد و برای این طرف ملاقات هفتگی یا روزانه با فرزند مشترک مقرر نمایید.

تصمیم دادگاه در این خصوص قابل عدول و تغییر به تقاضای زوجین سابق است مانند ابتلای دارنده حضانت به تمارض مسری یا اعتیاد مضر به حال کودک،که منجر به تغییر حضانت به تشخیص دادگاه به شرط طرح دعوای حضانت و درخواست از سوی طرف مقابل است.

در صورتی که افراد ایرانی در خارج از کشور مبادرت به اجرای صیغه طلاق از طریق کنسولگری ایران نمایند که ظاهرا به نظر می رسد صرفا شامل طلاق توافقی و طلاق به درخواست زوج در خارج از کشور ایران باشد،اعتبار حقوقی و قانونی طلاق و صیغه اجرا گشته منوط به صدور حکم تنفیذی توسط محاکم داخل کشور می باشد،که قانونا دادگاه خانواده تهران صلاحیت رسیدگی و صدور حکم تنفیذی طلاق در خارج از ایران را دارد.

عمده درخواست های طلاق مربوط به طلاق توافقی است،در بسیاری از موارد زوجه با وکالت رسمی از جانب زوج از طریق اعطای وکالت به یک نفر وکیل دادگستری دادخواست طلاق توافقی را از طرف خود به عنوان اصیل و از طرف مرد به عنوان وکیل ثبت می نماید،ویژگی طلاق توافقی سرعت در رسیدگی و نیل به نتیجه می باشد و طرفین غالبا قبل از درخواست نسبت به حقوق مالی مربوط به نکاح و آثار آن توافق دارند،وکیل طلاق توافقی در طرح و پیگیری و اجرای طلاق توافقی می تواند به شما کمک کند تا سرعت و دقت کافی را در اقدام قانونی خود داشته باشید.مراجعه به وکیل طلاق توافقی راه سریع استفاده از حقوق شماست.

ترک زندگی زناشویی ۶ماه متوالی یا ۹ماه متناوب در طول یک سال از مواردی است که زن تحت عنوان عسر و حرج می تواند با اثبات مراتب فوق از طریق دادگاه خانواده مرد را اجبار به طلاق نمایید.

در این حالت اگر مرد راضی به اجرای طلاق نشود نماینده دادگاه به عنوان قائم مقام وی مبادرت به اجرای صیغه طلاق و امضای سند طلاق می نماید.

منظور از این وضع صرف ترک منزل مشترک نیست به نظر می رسد جدایی و قهر و عدم برقراری رابطه زناشویی نیز تحت عنوان ترک زندگی زناشویی قابل طرح باشد.

البته درصورت غایب مفقودالاثر شدن مرد به مدت ۴سال همسر وی می تواند با اثبات مراتب فوق از طریق دادگاه حکم طلاق اخذ نماید

شرطی است ضمن عقد و سند نکاح یا به موجب سند جداگانه که به موجب آن تمامی دارایی مشترک زوجین که پس از تاریخ ازدواج به دارایی ایشان اضافه گشته،

در صورت خاتمه رابطه زناشویی مابین زوجین به صورت مساوی تقسیم می گردد.

دارایی فوق اعم از اموال منقول مثل اثاث منزل،فلزات گرانبها و پول نقد و …

یا غیر منقول مانند زمین ،خانه،و سایر مصادیق غیر منقول می باشد،البته حقوق مالی که واحد قیمت می باشند نیز داخل در شرط می باشند .

غالبا در صورت طلاق فی مابین شرط فوق موضوع خواسته زن قرار می گیرد.

تشخیص تحقق شرایط اعمال حق تخصص وکیل طلاق می باشد.

مالی است که در ازای طلاق به زنی تعلق می گیرد که مستحق تنصیف و اجرت المثل ایام کار در منزل همسر نیست.

برای تعیین میزان آن در طلاق برای زن وضعیت مالی مرد از حیث غنا و فقر در نظر گرفته می شود .

میزان آن غالبا بسیار کنار از مهریه و اجرت المثل می باشد.

در موارد طلاق و گواهی عدم امکان سازش در صورتی که بر دادگاه خانواده محرز گردد که زن در ایام زوجیت کارهایی را که :

  1. شرعا وظیفه وی نبوده.
  2. با درخواست مرد انجام داده.
  3. قصد تبرع و بخشش نداشته.
  4. این کارها نیز عرفا دارای ارزش مالی باشد.

باجلب نظر کارشناس رسمی دادگستری متخصص در این امر مبلغی وجه رایج در نظر گرفته می شود.

که متعلق به زن است و مرد زمانی می تواند رای طلاق را اجرا کند ،که یا این مبلغ را پرداخت کرده و یا رضایت زن را به اجرا و ثبت طلاق کسب نماید.

هرگاه زن بدون مانع مشروع و قانونی از انجام وظایف و تکالیف زناشویی خود در مقابل همسرش خودداری نمایید به این وضعیت نشوز گفته می شود ،به زنی که مرتکب استنکاف گردد ناشزه می گویند.

اولین و مهم‌ترین اثر نشوز سقوط تکلیف مرد به پرداخت نفقه زن ناشزه می باشد از این جهت مرد هیچگونه تکلیف قانونی و شرعی به پرداخت نفقه به زن ناشزه نبوده و مسئولیت حقوقی و کیفری متوجه وی نمی باشد.

مرد می تواند در شرایط خاصی با وجود همسر اول زوجه دیگر اختیار کند و همسر اول را طلاق ندهد لکن با اذن دادگاه ازدواج دیگر نماید:

  • رضایت همسر اول
  • عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی
  • عدم تمکین زن از شوهر
  • ابتلای زن به جنون و امرار صعب العلاج
  • محکومیت زن به حبس ۵سال و مازاد
  • اعتیاد زن به اعتیاد مضر
  • ترک زندگی خانوادگی از طرف زن
  • عقیم بودن زن
  • ۴سال غایب مفقودالاثر شدن زن
  • مرد می تواند (یک یا چند جهت)اذن ازدواج مجدد را از دادگاه دریافت و مبادرت به نکاح مجدد با حفظ نکاح سابق نماید.

وکیل طلاق در تمامی مراحل پرونده های طلاق و سایر دعاوی خانوادگی در کنار شماست .

دعوای طلاق صرف نظر از نوع آن به موجب دادخواست و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح می گردد.

تعیین عنوان خواسته و نیز شرح دادخواست طلاق از اهمیت به سزایی برخوردار است نحوه صحیح طرح دعوای طلاق و تطبیق آن با جهات موضوعی و قانونی واجد اهمیت می باشد.

به جریان انداختن صحیح دعوای طلاق موجب موفقیت شما در دعاوی مربوطه می باشد.

تقریبا در اکثر موارد اختلاف زناشویی منتهی به طلاق قبل از اقدام حقوقی درخصوص طلاق از طریق وکلای طلاق در خصوص حقوق مالی زن اقدامات فوری انجام می شود،مانند مطالبه نفقه و یا استرداد جهیزیه .

جهیزیه مجموعه ای از اموال منقول تحت عنوان اثباب خانه می باشد که عموما زن به همراه خود و پس از ازدواج به منزل مرد می آورد

که تصرف مرد نسبت به آنها با توجه به ماهیت اقلام جهیزیه که ماهیت ماندنی دارند تصرفی امانی و اذن در انتفاع در زندگی مشترک است.

زن حتی قبل از طلاق نیز می تواند اموال فوق را پس گرفته و یا هرنوع تصرفات مالکانه در آنها بنماید و از این جهت محدودیت و ممنوعیتی ندارد.

در موارد فوق دادگاه ابتدا از زوجین می خواهد که اگر توافقی دارند در این زمینه اعلام کنند و در صورت عدم تسالم مابین ایشان دادگاه بر اساس مصلحت طفل تصمیم می گیرد.

اگر به لحاظ شرایط و مصلحت بودن طفل با هردو والدین به مصلحت کودک باشد مادر تا ۷سالگی و پدر پس از آن صالح به حضانت کودک خواهند بود.

البته طرفی که حضانت طفل را ندارد می تواند با تعیین دادگاه با فرزند مشترک پس از طلاق ملاقات نماید.

مگر اینکه ملاقات طفل به تشخیص دادگاه با پدر یا مادر نامبرده به مصلحت طفل نباشد.

در صورت طلاق والدین در وضعی که دارای فرزندان تحت حضانت و زیر سن مربوط می باشند مسئله حضانت مطرح می گردد،اصولا و قانونا پسر  کمتر از ۱۵سال قمری و دختر کمتر از ۹سال قمری  تحت حضانت ابوین خود می باشند.

لذا در صورت وقوع طلاق مابین پدر و مادر و یا جدایی آنها تکلیف حضانت این کودکان محل بحث و رسیدگی دادگاه در دعوای طلاق می باشد.

غالب پرونده های طلاق قابل طرح در محدوده شمال شهر تهران در حوزه صلاحیت دادگاه خانواده ولنجک می باشد.

کثرت وکالت پرونده های در صلاحیت این دادگاه موجبات آشنایی وکلا با رویه قضات مجتمع قضایی فوق را فراهم می آورد .

تصویر
مشاوره حقوقی با وکیل آنلاین

مشاوره حقوقی

جهت درخواست مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید .

در سریعترین زمان ممکن با یک وکیل پایه یک مشورت کنید

info@asrevekalat.ir و 09101003514

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.